Şanlıurfaspor Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta? 

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Şanlıurfaspor, aldığı galibiyetlerle grup birinciliği için mücadele ediyor. Peki, bu hafta Şanlıurfaspor kimle oynuyor? Maç saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanıyor? İşte cevapları..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, bu hafta deplasmana gidecek. 30’uncu hafta maçlarında Urfa temsilcisi, Menemenspor Futbol Kulübü’yle karşılaşacak.


İzmir temsilcisi Menemenspor Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısında evinde hiç gol yemedi ve puan kaybetmedi. Bu anlamda Urfa temsilcisini zorlu bir maç bekliyor. Müsabaka, Pazar günü 15.00’te başlayacak. Menemen Şehir Stadı’nda oynanacak olan çekişmeli mücadeleyi ise hakem Ömer Faruk Turtay yönetecek. Serdar Soydan ve Buğur Han Güler ise maçta yardımcı hakem olarak görev alacak.


MEMENEMSPOR - ŞANLIURFASPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
Her iki takımın da iddialı olduğu maçın hangi kanalda yayınlanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TFF, hafta içi yaşanan gelişmede alt liglerin yayın haklarının sahibi olan Fuchs Sports Türkiye ile anlaşmasını feshetti. Yaşanan bu gelişme sonrasında maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. 


BEYAZ GRUPTA DİĞER MAÇLAR
TFF 2. Lig Beyaz Grupta diğer maçların tamamı pazar günü oynanacak. Bu maçlar arasından özellikle lig lideri olan Çorumspor Futbol Kulübü ve Ankaraspor arasındaki müsamaha önem arz ediyor. Bu karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.


Adıyaman Futbol Kulübü ve Diyarbekirspor’un 6 Şubat’ta yaşanan depremler nedeniyle ligden çekilmesiyle Kocaelispor ve Teco Karacabey Belediyespor bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Her iki takım da 3-0 hükmen galip sayılarak, 3 puanı hanelerine yazdıracak.


Ligde oynanacak olan diğer maçlar, saatleri ve yerleri ise şu şekilde;

 

Anagold 24Erzincanspor-Eşin Group Nazilli Belediyespor - 14.00 - Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu

İnegölspor-Bursaspor - 15.00 - İnegöl İlçe Stadyumu

Bayburt Özel İdare-HES İlaç Afyonspor - 15.00 - Bayburt Genç Osman Stadyumu

Tarsus İdman Yurdu-Batman Petrolspor - 15.00 - Tarsus İlçe Stadyumu

Esenler Erokspor-Sivas Belediyespor - 15.00 - Esenler Erokspor Stadyumu

Isparta 32-Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyespor - 15.00 - Isparta Atatürk Stadyumu

Düzce Cam Düzcespor-Somaspor - 15.00 - Düzce 18 Temmuz Stadyumu

şanlıurfaspor maçı hangi kanalda Menemenspor