Şanlıurfaspor Taraftarı Futbolculardan Hesap Sordu

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un ligde aldığı kötü sonuçlar taraftarı kahrediyor. 

Urfaspor'un ligde aldığı kötü sonuçlar taraftarı kahrediyor. 

Geçen hafta Sarıyer deplasmanında alınan yenilgi sonrasında bir grup taraftar tesislere giderek oyuncularla görüştü. 

Taraftarlar adına oyunculara seslenen 63Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, 'Pandemiden dolayı tribünlerden size destek olamadık. Bu kadar kötü oynamanızın sebebi nedir? Hemen hemen her maçın başlarında gol yiyor, sonra toparlanamıyorsunuz. Sokakta rahat dolaşamaz olduk. Sizden bir sıkıntı varsa bunun nedenlerini öğrenmek istiyoruz. Para sorunu veya başka bir sorun varsa söyleyin, çözmek için katkı sağlayalım. Şayet hiç bir problem yoksa sizden toparlanmanızı ve bu formaya yakışır bir mücadele ortaya koymanızı bekliyoruz.' dedi. 

Çiçek'in sitem dolu sözleri üzerine kısa bir açıklama yapan Kaptan Fevzi Özkan, son 2 yılda yaşananların herkes tarafından bilindiğine dikkat çekerek, 'Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu takım kolay kurulmadı. Futbolcu arkadaşlarım da böyle olsun istemezdi. Parasal anlamda bir sorun yok. Alınan kötü neticeler haklı olarak endişelendiriyor, bunun farkındayız ama size söz veriyoruz. Bu takım küme düşmeyecektir. Taraftarların haklı olarak sitem ettiği konuları bir takım içerisinde çözeceğiz' ifadelerini kullandı. 

SEZONUN ÖZETİ

Şanlıurfaspor bilindiği gibi sezon başında maddi kriz, yönetim boşluğu gibi sorunlar yüzünden transfer tahtasını açamadı ve altyapı oyuncularıyla maçlara başladı. 

İlk 3 haftadaki ağır yenilgilerden sonra kongreye gidildi. Kulüp Başkanlığına Emin Yetim seçildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün devreye girmesiyle eski borçların bir kısmı ödendi ve transfer tahtası açıldı. Takım kadrosu yenilendi. Kendine kulüp bulamamış oyunculardan yeni bir takım kuruldu, Teknik Direktörlük görevine Kemal Kılıç getirildi. 

Kamp dönemi geçirmemiş, uyum sağlamamış, kondisyonsuz oyuncularla çıkılan 3 maçta 1 beraberlik, 2 yenilgi alındı. Yönetim bunun üzerine Kemal Kılıç'la yolları ayırdı. Akabinde Ulusal Lisans Sistemi kriterlerini yerine getirmediği gerekçesiyle Urfaspor'un 3 puanı TFF tarafından silindi. Takımın başında Tolga Doğantez getirildi. 'Bay' haftasında takım Afyon'a kampa gönderildi. Dönüşte oynanan 4 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik alındı. 1-1'lik Gümüşhane beraberliği Doğantez döneminin de sonu oldu. Teknik Direktörlük için Mustafa Alper Avcı'yla anlaşmaya vardı. Avcı yönetimindeki Sarıyer maçı Urfaspor'un 3-0'lık yenilgisiyle kapandı. 

2. lig beyaz grupta 1 puanla son sırada yer alan Urfaspor 3 Aralık Perşembe günü 11 puan farkla lider durumda bulunan Manisa Futbol Kulübü ile mücadele edecek. 


Urfahizmet

şanlıurfaspor taraftarı