Şanlıurfaspor'un yeni Başkanı Yıldız Oldu...

TAKİP ET

Şanlıurfaspor yeni yönetimi yapılan kongre ile belli oldu.

Kongre öncesi bir konuşma yapan Başkan Emin Yetim yaptığı açıklamada, “2017-2019 yılları arasında Şanlıurfaspor Kulübünde başkanlık yaptım, başkanlığım bugün itibarıyla sona eriyor. Bugün başkanlığa aday olan Mehmet Yılmaz kardeşimize bundan sonra başarılar diliyorum. Başkanlık dönemimizde büyük sıkıntılar yaşadık, kimselerden destek alamadık. Başkanlık dönemimde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Kongrede tek liste

Divan Başkanın ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongreye tek liste halinde gidildi. Mevcut yönetimde görev alan Mehmet Yılmaz Şanlıurfaspor Başkanı olarak seçildi.

1 Taraftar gözaltına alındı

Yoğun güvenlik önlemi alındığı Şanlıurfaspor kongresinde nedeni bilinmeyen bir taraftar gözaltına alındı. Delegeler gözaltına alınan taraftar için büyük tepki gösterdiler.

Yılmaz'dan Urfalılara teşekkür

Şanlıurfaspor kulüp başkanlığına seçilen İşadamı Mehmet Yılmaz kongre sonrası yaptığı açıklama tüm Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini belirtti.
Yılmaz, Şanlıurfaspor'un ayakta kalabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtirken, "İnşallah şahsım ve tüm yönetim kurulumuz ile Şanlıurfaspor'un başarısı için gece gündüz demeden çalışacağız. elimizden gelenin fazlasını yaparak bu takımı ayakta tutacağız" dedi.

Başkan Yılmaz, İlk olarak kulüpte tebrikleri kabul edeceklerini belirtirken, "Bir kaç gün tebrikleri kabul ettikten sonra önümüzdeki hafta içinden itibaren kulüp ile ilgili çalışmalara yoğunlaşacağız. Pazartesi gününden itibaren kulüpte tebrikleri kabul edeceğiz sonrasında kulübün tüm sorunlarıyla ilgilenip sorunları çözeceğiz" dedi.

Kongre sürecinde kendisine destek olan tüm Şanlıurfalılara ve delegelere teşekkür eden Yılmaz, "Bizlere gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağız. inşallah Şanlıurfaspor'u istenilen seviyelere taşıyarak marka takımımızın ismini yaşatacağız" diye konuştu.

Şanlıurfaspor yeni yönetimi Şanlıurfasporun yeni başkanı yıldız