Şanlıurfaspor, Yeni Hocasıyla Çok Kritik Maça Çıkacak!

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, yeni Teknik direktör Serdar Bozkurt'un yönetiminde ilk sınavını Pazar günü ligin iddialı takımlarından Amed Sportif Faaliyetler karşısında verecek.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Sivas Belediyespor karşısında 1 puana razı olan Şanlıurfaspor’da teknik direktör Levent Devrim görevinden istifa ederek sarı-yeşillileri daha önce 2 kez çalıştıran Serdar Bozkurt ile anlaşma sağlandı. Ligin 22. haftasında Amed Sportif Faaliyetler deplasmanına gidecek olan temsilcilerimizde hedef mutlak 3 puan olacak. Bu sezon Şanlıurfaspor’un başında ilk sınavını verecek olan Teknik Direktör Bozkurt, hafta içinde takımı galibiyete götürecek çalışmaları deneyecek. 

 

TEMSİLCİMİZİN HEDEFİ 3 PUAN

38 puanla zirvede yer alan Şanlıurfaspor, ligde geride kalan 20 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ile 2 mağlubiyet aldı. liderlik takibini yakından sürdüren Amed Sportif Faaliyetler ise geride kalan 20 maçta 10 galibiyet, 7 beraber ve 3 mağlubiyet aldı. Sarı-yeşilli temsilcimiz 29 Ocak Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda saat 14.00’da oynanacak karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor.