Şanlıurfaspor yine berabere kaldı

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 21. Haftasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Sivas Belediyespor ile oynadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 21. Haftasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda Sivas Belediyespor ile oynadı. Şanlıurfaspor ile Sivas Belediyespor tarihlerinde 5. kez karşı karşıya geldi. Gol pozisyonlarından yararlanamayan Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta Çorum deplasmanından sonra kendi evinde de 2 puan bıraktı. Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İlk yarıyı lider tamamlayan Sarı-Yeşilli ekip, Teknik Direktör değişimine rağmen ikinci devreye istediği gibi başlayamadı. Ligin 21. Haftasında Şanlıurfaspor sahasına 10 puanlı Sivas Belediyepor’u ağırladı. Mutlak galibiyet praolasıya sahaya çıkan Şanlıurfaspor, ikinci yarıda Sivas Belediyespor karşısında adeta tek kale oynamasına rağmen yakaladığı gol pozisyonlarından sonuç alamadı. Şanlıurfaspor bir tülü aradığı gollü bulamayınca müsabaka golsüz sona erdi. Şanlıurfaspor Sivas Belediyespor karşında aldığı bir puanla 38 puana yükselerek liderlik koltuğuna oturdu. Şanlıurfaspor önümüzdeki hafta Amed deplasmanına gidecek.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan: “Bugün ki maçımız beraberlikle neticelendi. Önemli iki puan kaybedildi. Önümüzdeki maçlarda kayıpları telafi edeceğimize inanıyorum. Biz inanıyoruz. Tebrikler Şanlıurfaspor.” açıklamasında bulundu.

Şanlıurfaspor yine berabere kaldı Şanlıurfaspor-Sivas Belediyespor