Saraçoğlu, Şanlıurfaspor için Vali Erin'den Randevu Talep Etti

TAKİP ET

Ekonomik krizin etkisiyle 3. lige doğru yol alan Şanlıurfaspor'u ayağa kaldırmak amacıyla başlatılan girişimler sürüyor. 

Ekonomik krizin etkisiyle 3. lige doğru yol alan Şanlıurfaspor'u ayağa kaldırmak amacıyla başlatılan girişimler sürüyor. 

Şanlıurfaspor eski takım kaptanı, Edessa TV 'Santra' programı yapımcı ve sunucusu Nihat Çakır'ın kişisel çabaları sonucu bir süre önce eski Kulüp Başkanı Sabahattin Cevheri, Kulübün içinde bulunduğu durumdan kurtarılması için bir araya geldiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ten insiyatif almasını istemişti. Taraftarlar şimdi de 2012'de takımın 2. ligde şampiyon olmasına katkı sağladığı için taraftarın 'Efsane Başkan' dediği Kemal Saraçoğlu'nun gayretlerine umut bağlandı. 

Saraçoğlu, hafta başında katıldığı 'Santra' programında Şanlıurfaspor için Beyaz TV'de Urfalı ünlü isimlerin katılımı ile bir yardım gecesi düzenlemesini önermiş, ''11-12 milyon lira sıcak parayı Urfalıların desteğiyle temin edip Kulübü ayağa kaldırmak mümkün' diyerek, bu konuda üzerine düşeni yapacağı sözünü vermişti. 

Kemal Saraçoğlu, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda, Şanlıurfaspor için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayarak Vali Abdullah Erin'den randevu talep ettiklerini aktardı. 

İbrahim Tatlıses, Ferhat Göçer, Nuri Sesigüzel, Mahmut Tuncer, Zekeriya Ünlü gibi Urfalı sanatçıların katılımı ile Beyaz TV'de bir 'Şanlıurfaspor'a destek gecesi' düzenlemek istediklerini aktaran Nihat Çakır ise, aslen Urfalı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu yöndeki talebe destek vereceğine inandığını vurguladı. Çakır, ''11 Nisan ruhuyla, 11'lerin öncülüğünde Urfaspor'umuzu hep birlikte yaşatalım'' ifadelerini paylaştı.

Kulüp Başkanlığına talip olmayı kesinlikle düşünmeyen Saraçoğlu, Nihat Çakır ile birlikte Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'le görüşüp yardım kampanyası konusunda fikirlerini alıp desteklerini talep edecek. Görüşmede, eski yöneticilerin yaklaşık 32 milyon lira olan alacaklarını hibe edecekleri, futbolcu alacaklarının ise her birinde 4'te 1 indirime gidilebileceği yönünde olumlu işaretler alındığı vurgulanacak. 

 

 

 

kemal saraçoğlu sosyal medya Şanlıurfaspora destek gecesi