Şarkıcı Nez, Cinsellik İtirafları

TAKİP ET

Cinsel İlişkiye Girdiği En Sıra Dışı Yeri Açıklayan Şarkıcı Nez, Cinsellik İtiraflarıyla Çok Konuşuldu!

Cake Mosq isimli YouTube kanalında yayınlanan 'Buralarda Neler Dönüyor Bi' Bilsen' programına katılan şarkıcı Nez, cinsellik itiraflarıyla herkesi şaşırttı! 

 İşte Nez'in cinsellik itirafları

Nez, 2000'li yılların en popüler isimlerinden biriydi, mutlaka tanıyorsunuzdur kendisini.

"Sakın Ha" gibi hit şarkılarının yanı sıra ilgi çekici danslarıyla da o dönem ortalığı kasıp kavuruyordu Nez.

Geçtiğimiz gün YouTube'da yayınlanan 'Buralarda Neler Dönüyor Bi Bilsen' isimli programa konuk olan Nez, cinsel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Nez, "Cinsel ilişkiye girdiğin en sıra dışı yer?" sorusuna; "Özel jet. Benim bir dönem özel jetim vardı. Konserden konsere gitmek için kiralamıştım. Koli kesmekse orada kestim işte" cevabını verdi.

Koli kesmenin cinsel ilişkiye girmek anlamına geldiğini de belirtelim bu arada.

Cinsel ilişki itiraflarına devam eden Nez, "Açık ilişki yaşadın mı, yaşayabilir misin?" sorusuna ise, "Ben kıskanç bir kadın değilim, iki taraf da birbirine açık olduğu sürece olabilir. Açık ilişkiyi ben yaşamak istiyorum genellikle." açıklamasıyla dikkat çekti.

Nez, "Aldatılmak mı yoksa aldatmak mı?" sorusuna ise "Aldatmak" yanıtını verdi.

Geçmişteki bir aldatılma hikâyesini de anlatan Nez, 'İsmi lazım değil evine gidiyorum, beni salak sanıyor herhalde. Parfümler, kokular, saçlar. Bir gün gidiyorum arkadaşım yurt dışından bana bunları getirdi, parfümleri diyor. Bir daha gidiyorsun havaalanı çikolataları. Evin her yerine çaktırmadan mesajlar bırakıyorum, onun mesajlarını da alıyorum. Ben en yakın arkadaşından öğreniyorum beni aldattığını, hayatında biri olduğunu o söylüyor bana.' sözleriyle gündem oldu.

Nez'in ilişki ve cinsellik itirafları bu şekildeydi... 

Cinsel ilişki itirafları Nez