Savacak Başkan Beyazgül'den Özür Diledi

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, Twitter hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül için sosyal medyada yaptığı paylaşımlar için özür diledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, Twitter hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma. Beni korkutmaya çalışma korkutamazsın. Siyaset mafyacılığı yapma” şeklinde ağır suçlamalar yöneltmişti.

Beyazgül, bu suçlamalara şu yanıtı vermişti. ”Açıksu caddesinde yol genişletme çalışması yaptık yol ve yeşil alan üzerinde olan bir kıraathanenin istimlak edildi şahsa hakkı verilerek kahvesi kamulaştırıldı. Çıktı ‘İki yakınımı işe alacaksınız’ dedi. Ben 300 tane konutu kale arkasında yıktım. Turizm yolunu açıyorum yine Kızılay meydanının ön kısmını yıktım bu insanların hakkı yok mu? Belediye ancak ihtiyaç dâhilinde işçi alır. Sen almazsan bende bunları yaparım dedi ve Çocuğuma, şahsıma, aileme iftira atılıyor” 

Ulusal medyaya da taşınan bu tartışmada yeni bir gelişme yaşandı. Tartışmayı başlatan taraf olan Savacak geri adım attı. Beyazgül’den özür dileyen Savacak, sosyal medyadaki paylaşımlarını kaldırdığını duyurdu.



 

 

savacak başkan beyazgülden özür diledi