ŞBB Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Seçildi

TAKİP ET

Serdar Şeyhanlıoğlu başkanlığında yapılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. Birleşimi'nde komisyon üyelikleri için seçim yapıldı.

Serdar Şeyhanlıoğlu başkanlığında yapılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. Birleşimi’nde komisyon üyelikleri için seçim yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi Meclis Başkanvekili Serdar Şeyhanlıoğlu başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda hem ihtisas komisyonları için üye seçimleri yapıldı hem de İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları görüşüldü.


AK Parti Grup Başkanvekili adına toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Urfalıların 1920 yılında destansı bir mücadele sergilediğini ifade ederek Şanşlıurfa’nın Kurtuluşu’nun 103. Yıldönümünü kutladı.
Başkan Baydilli yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Şanlıurfa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun şükürler olsun ki 103. yılını hep birlikte kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı döneminde işgallere karşı özellikle halkın vermiş olduğu şanlı mücadele ile 11 Nisan 1920’de düşman işgalinden kurtulan Urfa, 103 yıldır destansı bir mücadeleyi hep birlikte yaşıyor.” 

OYLAMA SONUCUNDA ENCÜMEN ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Bahyetin Bereket

Mehmet KeteKamil
Kazım Kankılıç

Kadir Gündoğan

Cumali Karavar

Mahmut Özdemir 

Mecliste ihtisas komisyonlarına üye seçimi de yapıldı. İmar ve Bayındırlık ile Plan ve
Bütçe Komisyonlarına yeni üyeler seçildi.

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONUNA SEÇİLEN ÜYELER:

Celal Akıl

İbrahim Halil Akcan

Serdar İzol

Vedat Karacaoğlu 
Osman Uludağ

Mahmut Gündoğdu

Sıtkı Dursun

Nahide Kılıç 

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA SEÇİLEN ÜYELER: 

İ. Hakkı Korkmazoğlu

İrfan Şehmusoğlu

Eyyüp Şengül

Mehmet Açar

Eyyüp Şengül

Ahmet Boğa

Ahmet Kenan Kayral

Ali Samar

Ruken Baran Uzun

Mahmut Bektaş

Mecliste ayrıca Meclis Üyesi İbrahim Uçar’ın aday adaylığı istifasıyla boşalan
Divan Katipliği Üyeliğine Bahyettin Bereket seçildi.

ŞBB Meclisi’nde Komisyon Üyeleri Seçildi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Serdar Şeyhanlıoğlu Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberler