Serdar Şeyhanlıoğlu'ndan ConsultMedia'ya Ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Serdar Şeyhanlıoğlu, ConsultMedia'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ConsultMedia'nın Ankara'daki ofisini ziyaret eden Serdar Şeyhanlıoğlu, deprem bölgesindeki izlenimlerini ve sorunları aktardı. Büyükşehir Belediyesi olarak depremin ilk anlarından itibaren vatandaşın yanında olduklarını ve yaraları sarmak için büyük bir seferberlik halinde çalıştıklarını belirten Şeyhanlıoğlu "Depremde hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi. Devlet ve milletin el ele verdiğine dikkat çeken Serdar Şeyhanlıoğlu, "Biz büyük bir ülkeyiz, inşallah hep birlikte yaraları saracağız." ifadelerini kullandı.

 

Halkın sesi olan medyanın önemine de değinen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Serdar Şeyhanlıoğlu "ConsultMedia grubu bünyesinde hizmet veren kuruluşlara başarılar diliyorum. Tarafsız habercilik hepimiz için önemlidir." şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Serdar Şeyhanlıoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratı Nevzat Bugenç'i makamında ağırlayan ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine teşekkür etti.

Serdar Şeyhanlıoğlu Şanlıurfa gündem