Ahmet Kaplan, Şanlıurfa'da AK Parti'den Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

Şeyhanlı Aşiretinin önde gelen isimlerinden 22. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan'ın oğlu İş İnsanı Ahmet Kaplan, AK Parti İl Başkanlığına Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

14 Mayıs seçimleri öncesi aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. Şanlıurfa'dan milletvekili olmak isteyen yüzlerce kişi başvuru yaparken, başvuruların en dikkat çekeni Şeyhanlı Aşiretinin önde gelen isimlerinden 22. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan'ın oğlu, İş İnsanı Ahmet Kaplan oldu. Kaplan, bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına gelerek aday adaylığı müracaatında bulundu. Kalabalık bir heyetle parti il başkanlığına gelen Kaplan, müracatının ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Kaplan yaptığı açıklamada, "Öncelikle başta akrabalarıma, yakınlarıma ve dostlarıma buraya geldikleri, bizlere destek oldukları için çok teşekkür ederim. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde ben de Cumurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimin yanında olarak, millete hizmet yolunda Şanlıurfa AK Parti Milletvekiliği Aday Adaylığımı ilan ediyorum. Bu sürecin ülkemize ve Şanlıurfamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

 




gündem şanlıurfa urfa gündem son dakika