Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda Sona Doğru!

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kalıcı yatırımlardan olan Seyrantepe Kapalı Spor Salonu için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Gençlerin daha güzel bir ortamda spor yapması için çeşitli içerikleriyle kompleks şeklinde yapılan spor salonu inşaatının önemli bir kısmı tamamlandı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası bir süre ara verilen çalışmalar yeniden başladı. Kaba inşaatı tamamlanan spor kompleksinin iç dizayn ve çevre düzenlemesinin ardından açılışı yapılarak gençlerin hizmetine sunulacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla yapılan kapalı spor salonunun hizmete açılmasıyla ilçedeki gençler spor yapabilecekleri modern bir alana kavuşacak. Söz konusu alanda okul spor müsabakaları ve spor kursları faaliyetleri gerçekleştirilebilecek, gençler bireysel olarak spor yapabilecek.

Sporcu bir nesil yetişmesinin önemli olduğuna değinen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Seyrantepe Mahallemize verdiğimiz sözleri bir bir tutmanın mutluluğunu yaşarken, burada söz verdiğimiz spor kompleksinin yapımını tamamlamak üzereyiz. Gençlerin spor yapabilecekleri, okul turnuvalarının düzenlenebileceği, sporcuların antrenman yapacağı bir kapalı spor salonunu Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle mahallemize kazandırıyoruz. Bu komplekse dahil olan sentetik çim sahanın yapımını tamamladık ve çok öncesinden gençlerin hizmetine sunduk. Salonun inşaatına da deprem felaketi nedeniyle bir süre ara verdik ve yeniden çalışmalara hızlı bir şekilde başladık.  Kaba inşaatımızı büyük oranda tamamladık, iç dizayn ve çevre düzenlemesinin ardından inşallah spor kompleksimizi de hizmete sunacağız. Bu kompleksin Seyrantepe Mahallemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi gündem son dakika