Şıhanlıoğlu : Önder Tarihe Yalancı Olarak Geçmek İstemiyorsa İsimleri Açıklasın

TAKİP ET

İYİ Parti Genel başkan danışmanı Lokman Şıhanlıoğlu ; yaptığı basın açıklamasında Sırrı Süreyya Önder'de tarihe yalancı olarak geçmek istemiyorsa şahısların ismini açıklama mecburiyetindedir.

Bir süreden beri iyi parti'mizin genel başkanı meral akşener hanımefendiye ve dava arkadaşlarımıza birileri tarafından yapılan çarpraz saldırılar haddini aşmıştır.

Kimileri,ip partisi dedi.
Kimileri,illet partisi dedi.
Kimileri,zillet partisi dedi.
Kimileri,fetö partisi dedi.
Şimdide,iyi parti kimligi taşıyan içimizde barınan bazı karanlık satımış kişilerin hdp'lilerle perde arkası karanlık görüşmeler yaptığını açıklayarak aramıza nifak sokmaya çalışıyor.

Hdp eski millet vekili sırrı süreyya önder'in yaptığı açıklama,yenilir yutulur unutulur ve yok sayılacak cinsten degil.

Ruşen çakırın sosyal medya haber sitesindeki canlı reportajında konuk olan sırrı süreyya önder diyiyor ki, "bize aracı gönderen,
işte şurada kiminle çalışalım,
nasıl çalışalım,
şunu nasıl yapalım diye fikrimizi merak
eden bir siyasal parti,bugün bize kordinat biçemez,
iyi partiyi kastediyorum.
Şurada duruyor,bizim nazarımızda şuradadır falan gibi bir şey diyemez.
Bu sayğısızlığı bu gün yapabiliyorlarsa o gün bizim bu ilkesel şeyi dayatmış olmamızdan dolayıdır.
Hiç iyi partiye kızmıyorum ben,yani onun liderine.
Biz o gün böyle yapmakla ve bu bağra basılan taşıda kimsenin merak etmemesiyle bu gün böylesi degerlendirmenin muhattabı oluyoruz"
(sosyal medyada yayınlanan reportajın tamamını yazdım)

Bu şahsın daha önce canlı yayında iyi partimiz hakkında yaptığı açıklamayla ilgili,kendi kendini yalanlayarak
"böyle bir görüşme olmamıştır" açıklaması yapıldı,paylaşımlarını sosyal medyada yapan iyi partili arkadaşlarımızın bilmesi gerekir ki,
ne bu şahıstan,nede bağlı olduğu siyasi parti yetkililerinden her hangi bir yalanlama açıklaması gelmemiştir, aksine şahsın yaptığı dünkü açıklamada"bizimle görüşmeye gelen kişilerin isimlerini açıklama mecburiyetinde degilim"denmiştir.

Bir başka hdp'li eski genel başkanı ahmet türk"gizli görüşmelerin, sözleşmelerin parti içinde kalması gerekmekte iken böyle bir açıklama yapılması bizi risk altına sokar,bu açıklamaya neden gerek duyuldu anlamış degilim"demiştir.

Benim bu konuyla ilgili söylemek istedigim bir kaç önemli şey var.!

Sayın genel başkanımız meral akşener'in ve dava arkadaşlarımızın ilkeleri ve kırmızı çizgileri var,bu duruşumuzu hiç bir kirli yaratık bozamaz.

Gittigimiz yoldan bizleri hiç kimse döndüremez,engellemeye kalkışamaz,
içimize nifak sokamaz.

Kur-an'ı kerim,bayrak,ezan ve vatan sevdamızla yolumuzdan gitmeye devam edecegiz.

Allah'ın izniyle,milletimizin destegiyle başarıya ulaşacağız.

İftiralar,karalamalar,saldırılar bizleri yıldıramayacak aksine bir birimize daha büyük bir güçle bağlayacaktır.

Bu güne kadar yapılanlar ve yapılmak istenen pisliklerin karşısında dim dik duracağız,her türlü olumsuzluğa karşıda mücadele etmeye devam edecegiz.

Muhaliflerimiz yok olacaklar ama bizler var olmaya devam edecegiz.

Hdp'nin önde gelen isimlerinden,
akp iktidarıyla bir çok gizli görüşmeler yapan,mektuplara postacılık yapan,2014 tarihinde başlayan açılım sürecinde sözcülük yapan,oslo,dolma bahçe ve açılım sürecinde 10 maddelik deklarasyonu açıklayan,hendek olaylarında öncülük yapan hdp eski milletvekili sırrı süreyya önderin canlı yayında yaptığı açıklama çok ağır bir ithamdır.

Susmaya devam ederse açıklamasında ısrar ediyor demektir.
Bu sebepten dolayıda konuya açıklık getirme ve bizleri ikna etmek mecburiyetindedir.

Demek istedigim,içimizde bu gibi satılmış hain yaratıklar var ise isimlerini açıklama mecburiyetindedir.

Aksi takdirde,sırrı süreyya önder tarihe yalancı biri olarak geçecektir.

Söyledikleri doğru ise,biz iyi partililer olarak içimizdeki bu tür iki yüzlü mahlukatları,satılmış vatan,devlet, bayrak hainlerine gerekeni yapmak mecburiyetindeyiz.

Yok eger bizlere iftira atarak,genel başkanımızı,iyi partimizi ve arkadaşlarımızı zan altında bırakarak, içimizde huzursuzluk çıkarmak amacındaysalar kendileri müfteridirler,zalim yalancıların ta kendileridir.
Bu tarihten sonra herkesinde bu şahsı o şekilde bilmesi ve tanıması gerekmektedir.

Biz iyi partililer olarak yapmamız gereken çok önemli bir kaç şey var.

Partimiz kurulduğu günden bu güne kadar ulusal yayında,sosyal medyada veya bizzat bizlere iftira atanları, sözlü veya fiziki saldıranlarda, karalamalarda bulunarak yaptıkları kirliliklerde ısrar edenleri tespit edip kendi onurumuzu,ilkelerimizi,dik duruşumuzu sergilememiz gerekmektedir.

Yani,iyi partimizi ve genel başkanımız meral akşener hanımefendiyi dışardaki, içerdeki sahtekar şovmenlere karşı her şekilde koruyarak karşılık vermemiz gerekmektedir.

Sosyal medyada yaptığınız anlamsız (soloğanlar,gereksiz söylemler, resimler,sanatçılar,müzikler,oyunlar,dügün videoları)paylaşarak boşu boşuna vakit geçirip kendinizi eglendirmekten vaz geçin arkadaşlar.!
Vatan sever olmak öyle kolay degil.

Lafla,soloğanlarla oturduğunuz yerden naralar atmakla mücadele ettiginizi zannediyorsunuz.

Bir birimize sahip çıkmadan, düşmanlarımıza karşı kendinizi, arkadaşlarınızı,siyasi partinizi savunmadan dava yürütemessiniz.

Bilinmesi gerekir ki,biz iyi partililer olarak bu açıklamanın ve arkasındaki senaryo kurucuları ve oyuncularının peşini bırakmayacağız...

Kendi makamları,mevkileri ve kişisel maddi çıkarları için partili arkadaşlarımızı kulanarak aşağılamaya çalışanlar,onurlarıyla, ilkeleriyle oynamaya çalışanlar misliyle hesap vermekten kurtulamayacaklardır.

İyi partili arkadaşlarımız tarafından gereken yapılacak ve bu işin perde arkasındaki gerçekler ifşa edilecektir...

 

İyİ parti lokman Şıhanlıoğlu sırrı süreyya Önder