Siverek Belediyesi'nden Belgeli Haber'e Yalanlama

TAKİP ET

habersanliurfa.net'in yayımladığı Siverek'in yeni Belediye Başkanı yardımcısına görev vermedi başlık habere Siverek belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada haberin asılsız olduğunu iddia etti.

habersanliurfa.net'in yayımlandığı Siverek'in yeni Belediye Başkanı yardımcısına görev vermedi başlıklı habere Siverek Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada haberin asılsız olduğunu iddia etti.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmağın yeni görev listesi evrakına attığı imza yalanımdır?

habersanlıunliurfa.net'in yaptığı Siverek'in Yeni Belediye Başkanı Yardımcısına Görev Vermedi başlık haberde 07.12.2020 tarihinde yaptığı görevlendirme kararında Başkan yardımcısı R. Hakan Söylemeze 3 birim Başkan yardımcısı Osman Bildirim'e 10 birim bağlanırken Başkan yardımcısı Ali Gelener’e bağlı herhangi bir birim verilmediği yazıldı.

Siverek Belediyesi, habersanlıurfa.net’in  Yapmış olduğu habere ilişkin bir basın duyurusu yaptı.

Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  Bazı ve yayın organlarında ‘yeni başkanı yardımcısına görev verilmedi haberine yer verildiği, ancak haberde verilen görevlendirme listesinin yeni Belediye Başkanı seçiminden öncesine ait olduğunu haberdeki söz konusu listenin eski olduğuna vurgu yapılarak, “Haberde verilen görevlendirme listesi belediyemizde yaşanan istifaların akabinde hazırlanmış mevcut görevlendirmeler ise daha öncesine aittir. Sürecin devam etmesi nedeniyle eksik olan kadroların görevlendirmelerinin tamamlanmasının ardından listede yeniden düzenlemeye gidilecektir.
Belediye Başkanımız ’ın görevlendirme listesinde herhangi bir yardımcısına görev vermediği iddiası asılsız olup görevlendirmeler ise henüz netleşmemiştir.” Şeklinde duyuru yayınlandı.

habersanliurfa.net yönetimi, Asılsız olarak nitelendirilen habere dair yapılan açıklama

İşte  Siverek Belediyesinin Yalandığı Haberin Ayrıntıları..




1 - Söz konusu düzenlenmenin Yeni belediye başkanı seçiminden öncesine ait olduğu belirtilmiş ancak 51868036904-01 1350 sayılı 07.12.2020 tarihli kayıtlı görevlendirme evrakında Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın imzası ve tarihi açık ve net olarak görülmektedir. Buda seçimden önce değil seçimden sonra olduğunun kanıtıdır.




2 - Yine yapılan açıklamada söz konusu listenin eski olduğunu belirtilmiş. Liste 07.12.2020 tarihli yani 2 gün önce hazırlanmış olduğu evrakta açık ve net görülmektedir.




3 - Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada; Belediyemizde yaşanan istifaların akabinde hazırlanmış mevcut görevlendirmeler daha öncesine aittir denilmiş. Oysa istifalar 1.12.2020 tarihinde yaşanmış,  03.12.2020 tarihinde Yeni başkan Ayşe Çakmak olmuştur.  07.12.2020 tarihinde Siverek Belediyesi yazı işleri müdürlüğünce  51868036904-01 1350  sayılı 07.12.2020 tarihli tüm birimlere gönderilen görevlendirme evrakta  Başkan Ayşe Çakmak imzalı olduğu belgede  açık ve net olarak görülmektedir..




4-  Siverek Belediye Başkanımızın görevlendirme listesinde herhangi bir yardımcısına görev vermediği iddiası asılsız olup görevlendirmeler ise henüz netleşmemiştir açıklamasında ise Yine 51868036904-01 1350 sayılı 07.12.2020 tarihli tüm birimlere gönderilen görevlendirme evrakta Başkan Ayşe Çakmak imzalı olduğu belgede açık ve net olarak görülmektedir. 


habersanliurfa.net  yönetim kurulu olarak soruyoruz

Haber mi Asılsız
Siverek Belediyesi tarafından yapılan basın duyurusu mu asılsız.? 

Taktir Kamuoyunundur..


İşte ilgili haber

Siverek'in Yeni Belediye Başkanı Yardımcısına Görev Vermedi




siverek belediyesinin yalandığı haber siverek belediyesi’nden belgeli haber’e yalanlama haber şanlıurfa