Siverek'e Dev Spor Kompleksi Yatırımı

TAKİP ET

Siverek Belediyesinin yapımına başladığı çok sayıda tesisten biri olan spor kompleksinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Siverek Belediyesinin yapımına başladığı çok sayıda tesisten biri olan spor kompleksinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca projesi onaylanan dev tesisin temeli Siverek’in Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen törenle atıldı. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı törende konuşan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Siverek gençliğinin coşkuyla beklediği hakikaten Siverek’te eksik olarak gördüğümüz bir birinin devamı niteliğinde olan Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yaptığımız protokol ile yaptığımız bu yatırımın gençlerimizi ihya edeceğini düşünüyoruz.” dedi. 

ÇOK SAYIDA TESİSİN TEMELİ ATILDI
Proje kapsamında olan 14 yatırıma dikkat çeken Çakmak, “Yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle meclis üyesi olduğum dönemde Siverek’e kapalı bir yüzme havuzu benim hayalimdi. Bugün sizlerle beraber bu hayalimin temel atma törenini gerçekleştirmek benim için ayrı bir gurur ve şereftir. Özellikle kapalı yüzme havuzu için ciddi bir talep vardı. Bakanlığımızla yaptığımız protokolle gençlik merkez, kapalı spor salonu, Siverek’te hali hazırda olan bir kapalı spor salonumuz var ama burada yapacağımız kapalı spor salonu ile birlikte farklı bir lokasyonda olan kapalı spor salonunu kazandırmış olacağız.” diye konuştu.

“PROJELER 1 YIL İÇERİİSNDE TAMAMLANACAK”
Projelerde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Çakmak, konuşmasında şunları kaydetti: “Yaklaşık 8-9 ay sonra bu yatırımlar bittikten sonra açılışında da birlikte olmak istiyoruz. Siverek’te farklı mahallelerimize de gençlik merkezlerini kazandırmak için Bakanlığımızın yakasından düşmeyeceğiz.”

Siverek’e Dev Spor Kompleksi Yatırımı Sİverek Belediyesi Şanlıurfa haberleri Şanlıurfa spor tesisleri son dakika haberleri