Siverek'te Minibüs Kazasında İşçi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde minibüsün çarpmış olduğu işçi hayatını kaybetti. Minibüsün çarptığı işçi hastaneye yetiştirilemeden olay yerinde hayatını kaybettiğine dair bilgiler verildi. Minibüs kazası sabah saatlerinde yaşandı. Kaza sırasında yaralanan işçi hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olay yerinde kaza hakkında inceleme başlattı. Minibüs sürücüsü Mustafa Çiftçi ise kazaya sebep olması nedeniyle göz altına alındı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde minibüsün çarpmış olduğu işçi hayatını kaybetti. Minibüsün çarptığı işçi hastaneye yetiştirilemeden olay yerinde hayatını kaybettiğine dair bilgiler verildi. Minibüs kazası sabah saatlerinde yaşandı. Kaza sırasında yaralanan işçi hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olay yerinde kaza hakkında inceleme başlattı. Minibüs sürücüsü Mustafa Çiftçi ise kazaya sebep olması nedeniyle göz altına alındı.

Sabah saatlerinde yaşanan kaza Siverek Devlet Hastanesi kavşağında yaşandı. Elde edilen bilgilere göre Mustafa Çiftçi’nin idaresinde olan 27 RR 023 plakalı araç seyir halindeyken, yolun karşısına geçmek için ilerleyen Siverek Belediyesi çalışanı olan Mustafa Yıldırıma çarptı. Kazayı gören kişiler acil bir şekilde ihbarda bulundular. Olay yerine gelen sağlık personelleri Mustafa Yıldırımı kurtarmak için elinden geleni yaptı ancak işçi olduğu öğrenilen Mustafa Yıldırırım olay yerinde hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşanan kazayı gören insanlar sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi için ihbarda bulundular. Sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerinin incelemelerinde talihsiz işçi Mustafa Yıldırım’ın olay yerinde hayatını kaybettiği bilgisi verildi.

Mustafa Yıldırım hayatını olay yerinde kaybederken minibüs sürücüsü için işlem başlatıldı. Jandarma olay yerine geldiğinde kazaya sebep olan sürücü Mustafa Çiftçi’yi göz altına aldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kaza hakkında soruşturma devam etmekte. Minibüs sürücüsü Mustafa Çiftçi hakkında henüz başka bir bilgi alınamadı.

Siverek’te Minibüs Kazasında İşçi Hayatını Kaybetti Siverek Minibüs Kazası