Siverek'te Tehlike Saçan Elektrik Telleri Vatandaşı Tehdit Ediyor

TAKİP ET

Siverek ilçesinin Şirinkuyu mahallesinde her gün akşam saatlerinde ateş çıkardığı belirtilen elektrik telleri tehlike saçıyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinin Şirinkuyu mahallesinde her gün akşam saatlerinde ateş çıkardığı belirtilen elektrik telleri tehlike saçıyor.

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından biri olan elektrik kesintilerinin yanında, Siverek ilçesinin Şirinkuyu mahallesinde ki elektrik telleri tehlike saçıyor. Özellikle Siverek ilçesinin Şirinkuyu mahallesi yakınında bulunan mahallelerinde elektrik en büyük sorun olarak duruyor.

Konu ile ilgili vatandaşların habersanliurfa.net'e verdikleri bilgilere göre, bu elektrik telleri devamlı saat 17:00 ile 23:00 saatleri arasında patlamalar meydana gelip ateş saçıyor.  Ateş saçan elektrik telleri evlerin balkonlarına ve damlarına çok yakın olduğu için  her an çocukların, bu çıplak tellerine dokunabileceklerini söylüyorlar.  Mahalle sakinleri  Dedaşa bir çok kez ihbarda bulunduk ama ilgilenen olmadığını dile getiren vatandaşlar, bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istiyorlar.

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinin Şirinkuyu mahallesinde oturan Ridakludba Ekey, adlı vatandaş  "Bir gün  ateş çıkartan elektrik telleri mahalleye zarar vermesinden korkuyorum. Veya bir çocuk gider  elektriğe tutulur diye korkuyoruz. Siverek'linin bir sahipleri yok mu? mahalle aralarında bulunan ateş çıkartan elektrik tellerinin tehditi altındayız sanki heran bir şey olacakmış gibi duruyor"  Bu ateşler bir gün birilerine zarar verecek ama ne zaman Allah bilir. Bunlar kesinlikle tehlike saçıyor ve insan hayatı başta olmak üzere her türlü olumsuzluğa davetiye çıkarıyor. Bunların sorumlusu Dedaş bir an önce imkanlarını seferber edip bu olumsuzlukları ortadan kaldırmalıdır" diye konuştu.

www.habersanliurfa.net

siverek Dedaş