Siyasi Partilerin Hazine Yardımı Depremzedelere Bağışlansın!

TAKİP ET

10 İlde yaşanan depremin ardından binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, binlercesi de yaralandı. Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar toplanarak deprem bölgesine gönderilirken, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den ilginç bir çağrı geldi. Destici yaptığı çağrıda, siyasi partilere yapılan hazine yardımlarının deprem bölgesine gönderilmesini istedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetindeki depremin bilançosu gün geçtikçe ağırlaşıyor. Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar toplanarak deprem bölgesine gönderilirken, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den ilginç bir çağrı geldi. Destici yaptığı çağrıda, siyasi partilere yapılan hazine yardımlarının deprem bölgesine gönderilmesini istedi. 

 

BBP Lideri Destici, Yaptığı açıklamada, “Bizde de, siyasi partilere hazineden yapılacak olan 3 milyarlık seçim yardımı, beraberinde hükümet üyeleri, milletvekilleri, yüksek dereceli memurların bir maaşı, orta dereceli olanların 15 günlük maaşları ile diğer çalışanların da üç günlük ücretleri deprem fonuna aktarılabilir” ifadelerini kullandı.

 

MUSTAFA DESTİCİ BBP BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ DEPREM HAZİNE YARDIMI SİYASİ PARTİ SEÇİM YARDIMI