Suruç'ta Bir İlk.. Okumak Yolda Olmaktır

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi Hülya Ağan İlkokulu Öğretmenleri, Köylerinde öğrencilere hizmet vermek için atıl durumda olan Aracı donanımlı bir kütüphaneye çevirdiler.

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi Hülya Ağan İlkokulu Öğretmenleri, Köylerinde öğrencilere hizmet vermek için atıl durumda olan Aracı donanımlı bir kütüphaneye çevirdiler.

Donanımlı bir kütüphaneye dönüşen araç, Suruç’un köylerindeki çocuklara kitap ulaştırmak için yollara çıkacak olan araç,. Aynı zamanda aracın gittiği her köyde zeka oyunları etkinlikleri yapılarak ve çeşitli atölyeler kurulacak.

Atıl durumda olan Aracı donanımlı bir kütüphaneye çevirme projesinde yer alan Hülya Ağan İlkokulu Öğretmenlerinden, Abdulkadir Korkmaz, Nusrettin Biçer, Bahri Polat, Edanur Korkmaz, Feyzullah Yılanlı ve Ömer Faruk Kısaoğlu ve Gezici Kütüphanenin oluşumunda desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Han Özdemir, Okul müdürü Hüseyin Toy' a. Bu güzel projeyi hayata geçirme çabalarından dolayı Suruç halkı tebrik etti.

 Bu Projede imzası bulunan Öğretmenlerden Abdulkadir Korkmaz, Atıl Durumda olan aracı  Kütüphaneye çevirerek , özelikle köylerde okuyan öğrencilerimizin Kütüphaneden faydalanması için, gezici Kütüphaneye çevirdik.dedi

Okul müdürü Hüseyin Toy ise Aracımız şu anda hazırlanmakta olup destek vermek isteyenler benimle iletişime geçebilir . Destekte bulunan kişilerin isimleri aracın arkasına yazılacaktır. Bu güzel projemize desteklerinizi bekleriz. Bu güzel projeyi hayata geçirme çabalarından dolayı öğretmenlerimi tebrik ederim dedi.

 

hülya ağan İlkokulu suruç Şanlıurfa okumak yolda olmaktır