Suruç'ta Göle Dönen Sokak İçin Vatandaş Kolları Sıvadı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da etkili olan yağmur, birçok noktada su takımlarına neden oldu. Suruç ilçesini de vuran yağmur, sokakları adeta göle çevirirken, bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla tıkanan kanalizasyon kanallarını açmaya çalıştı.

Şanlıurfa Suruç ilçesinin Barış Mahallesi'nde etkili olan yağmur, sokakları göle çevirdi. Barış Mahallesi'nin Yoğurtçular Caddesi'nde bir vatandaş biriken yağmur suyunu gidermek için kendi imkanlarıyla tıkanan kanalizasyonu açmaya çalıştı.

Yoğurtçular Caddesi'nde daha önce içme suyu için yapılan çalışmanın ardından kanalizasyon giderinin tıklandığını ifade eden Durmaz Değirmen, Haber Şanlıurfa'ya yaptığı açıklamada, "Çok fazla yağmur yağdı. Bir anda dökülen su, sokağı deniz gibi yaptı. Daha önce burada yapılan içme suyu hattı nedeniyle gider kanalı kapatıldı. Kendi imkanlarımızla açmaya çalıştık. Bu nedenle burada sürekli bu durum yaşanıyor. Belediyeyi arıyoruz ama sürekli farklı numarayı aramamızı söylüyorlar. Başka numarayı arıyoruz orası da başka numara söylüyor." ifadelerini kullandı.

Suruç yağmur Şanlıurfa sağanak sel