Şutimdeki Dükkanlar Kime Neden Bedava Verildi ?

TAKİP ET

Eski STK başkanı Faruk Akbaş sosyal medyadan öyle açıklamalar yaptı ki dikkatleri üzerine çekti.

 Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanlığı’nı 10 yılı aşkın süredir başkanlık eden eski STK başkanı Faruk Akbaş sosyal medyadan Şutimdeki balık halinin önündeki dükkanlar Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafından ihalesiz bedavaya verildiğinin, usulsüzlükler yapıldığının iddiasında bulundu.

Eski STK başkanı Faruk Akbaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  ; Şutimdeki lokantacı esnafı,personelimizle birlikte büyükşehir belediyesine yürüyecek, anahtarlarımızı SN. @zabeyazgul başkanımıza hediye edeceğiz. Zaten bizi çalıştırmayacaklar bari personelimizi yanlarında işe alsınlar.

Bir esnaf odası belediyeye toptan gıda satmak üzere yer tahsisi talebinde bulunur. Belediyeler kendi mallarını ihalesiz hiçbir kimseye veremezler hükmüne rağmen belediye ŞUTİMDEKİ BALIK HALİNİN önündeki dükkanları bedavaya verir.

İlgili oda toptan gıda satmak yerine tahsisteki toptan gıda satabilir hükmüne rağmen dükkanları taziye evi yapar. Daha sonra ikili ilişkiler kullanılarak lokanta yapılabilir diye yeni bir meclis kararı alınır. İlgili oda hemen üçüncü şahsa kiraya vermek üzere afiş asar

Lokantacılar oda başkanı ve bölge esnafı SN. @zabeyazgul başkanımızı ziyaret edip bu yanlışa dur demesini istedik. SN. Başkanımız siz haklisiniz bu karar kanuna uygun değildir. Mahkeme iptal eder belediyenin tahsis yetkisi yoktur demesine karşın bu hafta ilgili ruhsat verilir.

SN.@zabeyazgul başkanım biz sizi hakkaniyetli olarak biliriz, bu yanlışa onay vermemeliydiniz. Tüm kamuoyunun bilmesini isteriz ki konu nun her platformda takipçisi olacak yanlışın düzelmesini sağlayacağız inşaallah... diyerek paylaşımda bulundu.
 

şutimdeki dükkanlar faruk akbaş