ŞUTSO'YA TAZE KAN GELDİ

TAKİP ET

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) başkanlık seçimlerinde 77 kişinin oy kullandığı oy verme işlemi saat 14:00 da sonlandı. Mevcut başkan İbrahim Halil Peltek ve Mehmet Doğan Yetim'in yarıştığı başkanlık seçimleri Yetim'in kazanması ile sonuçlandı.

 ŞUTSO oyunu değişimden yana kullandı 
Birlikte yöneteceğiz sloganı ile yola çıkmış olan Mehmet Doğan Yetim, rakibi Halil Peltek ile yarıştığı seçim sandığından 39 oy ile galip çıktı.

 Eyyüpoğlu Ailesi de destekledi 
İnşaat müteahhitliği YAP-SAT 9. grupta yarışan Ali Eyyüpoğlu'nun kendi grubundan çıkamayıp elenmesi ile başkanlık yarışında dengeler değişmiş, mevcut başkan Peltek ve Yetim arasında başkanlık şansı yüzde 50 olmuştu. Eyyüpoğlu ailesinin de desteklediği Mehmet Doğan Yetim'i birçok meslek grubu da destekledi.

 Yakın oylarla sonuçlandı 
ŞUTSO başkanlık seçimlerinde 77 meclis üyesinin oy kullanması beklenirken, Abdülkadir Dolap isimli meclis üyesi oy kullanmamayı tercih etti. 76 üyenin kullandığı oylar neticesinde 37 oy alan Halil Peltek'e karşı 39 oy olan Mehmet Doğan Yetim başkanlık seçiminden galip çıktı.

 Hizmet bize düştü 
Seçimin sonuçlanmasının ardından başkan olarak ilk açıklamasında bulunan Yetim, 
“Seçimin sonucu şehrimize, ticaret sanayi odamıza hayırlı olsun. Hizmet bize düştü. Bugüne kadar başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bundan sonra şehrimizin sanayisini, turizmini, tarımını geliştirmek için gece gündüz demeden 77 tane meclis üyemizle birlikte, kardeşlik içerisinde görevimize devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun.” Dedi.

Yeni ŞUTSO başkanının, Şanlıurfa'nın büyük sorunları arasında olan "işsizlik" derdine çözüm bulup bulamayacağını önümüzdeki zamanlarda göreceğiz.

 ŞUTSO YÖNETİM KURULU 
Mehmet Yetim (BAŞKAN)
Mustafa Taş
Mustafa Zahit
E.Sabri Akaltun
Bedir Süzer
Ahmet Önkol
Metin Ilengiz
Yılmaz Güvenç
Reşit Yıldız
Ömer Faruk Gayberi
Mehmet Çetin

Dilara Kaptanoğlu / www.habersanliurfa.net

Şutso Şutso seçim sonuçları Şutsonun yeni başkanı