Tekin Grup Turizm'den ConsultMedia'ya Ziyaret!

TAKİP ET

Tekin Grup Turizm Filo Kiralama Yöneticisi Şafak Salgın, ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz'i ziyaret etti.

ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz’i Ankara’daki ofisinde ziyaret eden Tekin Grup Turizm Filo Kiralama Yöneticisi Şafak Salgın, oto kiralama sektörüne ve kurumunun iş anlayışına ilişkin bilgiler paylaştı. 

Gerçekleştirdiği ziyarette Tekin Grup Turizm Filo Kiralama’nın verdiği hizmeti anlatan Şafak Salgın, “Vatandaşlarımıza en kaliteli ve en uygun hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi. 

“7/24 MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ”
Salgın, çalışmalarına ve hizmet kalitesine ilişkin yaptığı açıklama da; “İnsanların araç ihtiyaçlarını karşılamak için dinamik personellerimiz sayesinde 7/24 kesintisiz hizmet vermeyi kendimize ilke edindik. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek amacıyla araçlarımızda düz ve otomatik vites seçenekleri mevcut.” ifadelerini kullandı. 

GÜVENİLİR ARAÇ KİRALAMA
Güvenilir araç kiralama konusuna da değinen Şafak Salgın, “Tekin Oto olarak temel hedefimiz, sistematik çalışma prensipleri ile ihtiyaç olan aracı değerli müşterilerimize tam zamanında, güvenli, ekonomik ve en kolay şekilde sağlamaktır. Müşteri memnuniyeti firma hedeflerimizin başında yer almaktadır. Her bütçeye uygun son model araçlarımız ile müşterilerimize sorunsuz ve kaliteli hizmet sunmaktayız. Kısa ve uzun dönem araç kiralamalarında müşterilerimiz için özel olarak hazırlanmış hizmet avantajlarımız ile yolculuklarına konforlu bir başlangıç sağlıyoruz.” diye konuştu. 

Tekin Grup Turizm Filo Kiralama Yöneticisi Şafak Salgın’ın gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin memnuniyetini dile getiren Abdullah Cengiz, Salgın’a verdiği bilgilerden ve ziyaretinden ötürü teşekkür etti. 
 

Tekin Grup Turizm Şafak Salgın Abdullah Cengiz CunsultMedia