Tesisat ve İklimlendirme Sektörü Kalite Güvence Toplantısı Şanlıurfa'da Yapılacak

TAKİP ET

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı ve Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ortaklığında Tesisat ve İklimlendirme Sektörü Kalite Güvence Toplantısı Şanlıurfa'da Yapılacak.

Makina Mühendisliği, Tesisat ve İklimlendirme Sektörü Mesleki ve Teknik Eğitim Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi ilk Olarak Şanlıurfa Harran Üniversitesi HARUSEM'de yapılacak.

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı (ISKAV) ve Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARUSEM) ortaklığında, Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı (IQVET III - METEK III) Programı kapsamında yürütülen Tesisat ve İklimlendirme Sektörü Mesleki ve Teknik Eğitim Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi’nin “Kalite Güvence Toplantısı” 27-28 Ocak tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek.

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kalite Güvence Toplantısı