THY, Depremi Yaşayan İllerden Personel Alımı Yapacak

TAKİP ET

Türk Hava Yolları (THY), depremzedelere yönelik kabin memuru alımıyla ilgili yayınladığı iş ilanında Şanlıurfa'ya da yer verdi.

Türk Hava Yolları (THY), depremzedelere yönelik kabin memuru alımıyla ilgili yayınladığı iş ilanında Şanlıurfa’ya da yer verdi.

THY, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası 11 ili kapsayan depremzedeler için iş ilanı yayınladı. Buna göre, depremden etkilenen illerde kendisi veya birinci dereceden yakını 'afetzede' olarak değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek.

DEPREM YAŞANAN 11 İLDEN BAŞVURU ALINACAK
THY'nin iş ilanında başvuru koşullarıyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. 1 Ocak 1988 ve 31 Aralık 2003 arasında doğmuş olmak. En az lise mezunu olmak. İngilizce bilmek. Daha önce THY A.O veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak."

Söz konusu ilana, 2935 Sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremlerden etkilenen iller olarak kabul edilen Maraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Antep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Urfa ve Elazığ'da kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) 'afetzede' olarak değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek. 27 Nisan Perşembe günü saat 16.00'a kadar devam edecek olan başvurulara ilişkin detaylı bilgilere https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/ adresinden ulaşılabilir.
 

THY Depremi Yaşayan İllerden Personel Alımı Yapacak Şanlıurfa iş ilanları işe alım haberleri Haber Şanlıurfa