Tövbe Edene Altın Verdi, Çalışanlar Sıraya Girdi!

TAKİP ET

Örf ve adetlerimizin aşağılandığı, dini değerlerimizin yok sayıldığı sosyal medyada yeni bir rezillik daha yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda işveren olarak görülen bir kadın, çalışanlarına telsizden anons geçerek, tevbe edenlere altın vereceğini söyledi. Tepki çeken videoda çalışanlar altın almak için tövbe sırasına girdiler.

Etkileşim uğruna her şeyin mübah görüldüğü sosyal medyada, bu sefer akıllara zarar bir olay yaşandı. Tıklanma uğruna her şeyi yapmayı göze alan sosyal medya fenomenleri, dini değerlere de saygısızlık yapmaya devam ediyor. 

   

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda dini değerlerin yok sayılması tepki çekti. Birçok kullanıcının tepki gösterdiği görüntülerde işveren olduğu görülen bir kadın, “Şu an beni iyi dinlemenizi istiyorum. Malumunuz 3 ayların içindeyiz. Aranızda alkol tüketen kişilerin olduğunu biliyorum.  Eğer, ‘Tövbe ediyorum. Bir daha alkol içmeyeceğim, siz de buna vesile olun’ derseniz. Gelin altınızı alın” ifadelerini kullandı. Söz konusu videoya ve kadının tövbeyi altın karşılığında yaptırmasına tepki yağdı.    

altın sosyal medya tövbe gündem Şanlıurfa