Trabzonspor'da Fatih Terim Sürprizi

TAKİP ET

Abdullah Avcı'dan boşalan koltuk için Fatih Tekke, Montella, Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan'ın adı geçerken Trabzonspor'da yeni yönetim, Fatih Terim'le de görüşme kararı aldı.

Yönetimini değiştiren Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yerine teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı netleşmedi. Fatih Tekke, Vincenzo Montella, Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan'dan sonra bordo-mavili camiayı heyecanlandıran bir isim ortaya atıldı: Fatih Terim.


Yeni yönetimden bazı isimlerin Galatasaray ile 1 UEFA Kupası, 8 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa kazanan Fatih hocanın ismini gündeme getirdiği öğrenildi.

Yeni başkan Ertuğrul Doğan'ın, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uzun süredir herhangi bir takımı çalıştırmayan Terim ile görüşme kararı aldığı öğrenildi. İkilinin bu hafta içinde İstanbul'da bir araya gelip fikir alışverişinde bulunması bekleniyor. Terim, efsanesi olduğu kulüpten ayrıldıktan sonra İngiltere'den The Athletic'e verdiği röportajda “Galatasaray tek yönlü bir bilet” demiş, TRT Spor da da “Dinlenmeye ihtiyacım varmış” açıklamasında bulunmuştu.

Trabzonspor Fatih Terim gündem