Türkiye Güzelinin Şanlıurfa İddiası Ortalığı Karıştırdı!

TAKİP ET

Türk manken ve Miss Turkey 2001 birincisi Tuğçe Kazaz, Gazze'de yaşanan çatışmalarla ilgili paylaşımında, Şanlıurfa'da çok sayıda İsrail vatandaşının arsa aldığını iddia etti.

7 Ekim’den bu yana Gazze’yi bombalayan İsrail’e tepkiler çığ gibi büyürken, Türk Manken Tuğçe Kazaz’ın sosyal medya hesabından ortaya attığı iddia gündem oldu. Kazaz,  Şanlıurfa'da çok sayıda İsrail vatandaşının arsa aldığını ileri sürdü. 

“URFA’DA SATILAN TOPRAKLARI GERİ ALALIM”
Şanlıurfa'dan İsraillilere toprak satıldığını öne süren Kazaz, "Doğu ve Güneydoğu’da, özellikle de Urfa’da İsraillilere satılmış ne kadar toprak varsa milli güvenlik sebebiyle satışları iptal edilmeli ve bu konuda Arz-ı Mevud’un hedefinde olan ülkelere örnek teşkil edilmeli. Gerekirse halk olarak parasını verir, satılan toprakları biz alırız. Bu, antisemitist bir yaklaşım da olmaz çünkü adamlar toprak aldıkları her yere devlet kurma, işgal etme ve soykırım yapma hakkını kendilerinde buluyorlar ve Arz-ı Mevud diye bir saçmalığa inanıyorlar. Yarın nereye kadar uzanacakları veya hangi toplumu kana bulayacakları belli değil. Önlem almak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı. 


 

Tuğçe Kazaz Gazze İsrail Şanlıurfa toprak