Türkmenler Birliği'nden Consult Media'ya Ziyaret!

TAKİP ET

Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, Consult Media Grubu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Türkmenler Birliği’nin kuruluş amacına ilişkin bilgileri paylaşan Hasan Çay, “Bu yola çıkarken gençlerimize tarihimizi, kültürümüzü öğretmek ve onları bilinçli yetiştirmek istedik. Bu kapsamda eğitim faaliyetleri, kuşaklar arası bağın güçlenmesi anlamında önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi. PKK’nın bölgedeki gençleri kandırmasına müsaade etmediklerini ifade eden Başkan Çay, “Irkçılık gibi bir amacımız kesinlikle yoktur. Şanlıurfa nüfusunun çoğunluğu Türk ve Türkmenler’den oluşmaktadır. Bu durum maalesef çok bilinmemektedir” diye konuştu. 

 

Göbeklitepe’de kurulan otağ hakkında da bilgiler veren  Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfamıza ayrı bir önem vermektedir. Bizler de faaliyetlerimizi Şanlıurfa’mıza yakışır şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Bu vesileyle Consult Media Grubu’na çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Consult Media Grup Başkanı Abdullah Cengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay’a teşekkür etti. 

 

 

CONSULT MEDİA HABER ŞANLIURFA HASAN ÇAY TÜRKMENLER BİRLİĞİ ŞANLIURFA URFA