Tutuklu Belediye Başkanı Kavak'ın İlk İfadesi Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gaziantep'in Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Kavak ifadesinde, 'Deprem felaketinde çok sayıda yakınımı kaybettim. Daha önce müteahhitlik yaptım ancak belediye başkanı olduktan sonra şirketi, kardeşim Osman Kavak'a devrettim' dedi.

Gaziantep Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak hakkında İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklama kararı çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre polis ekiplerince tutuklanan Kavak’ın adliyedeki işlemleri sürerken ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda Nurdağı'nda onlarca kişinin yaşamını yitirdiği site ve apartmanların müteahhitliğini yapan Belediye Meclis Üyesi Yunus Kaya yurtdışına kaçmaya çalışırken tutuklandı. Ardından soruşturma kapsamında Kaya ile ortaklığı olan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak da tutuklandı. Kaya konuyla ilgili verdiği ifadesinde “Deprem felaketinde çok sayıda yakınımı kaybettim. Daha önce müteahhitlik yaptım ancak belediye başkanı olduktan sonra şirketi, kardeşim Osman Kavak'a devrettim” dedi.

gündem son dakika Deprem