Ümit Özdağ O Daveti Geri Çekti!

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden videolu paylaşım yaptı.


Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olması için, “5 Mart Pazar günü saat 15.00'te Türk halkını Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullanan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün konuyla alakalı bir başka videolu paylaşım yaptı.;

Özdağ videolu paylaşımın da Mansur Yavaş’a seslenerek, ““Mansur bey halkının bu talebini göstermesini beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlılığını bir kez daha ifade etti. Bu durumda Zafer Partisi olarak dün gerçekleştirmiş olduğumuz daveti geri çekiyoruz. Mansur bey size duyulan güvene ve sevgiye böyle ihanet etmeye hakkınız yoktu. Siz Türk gençlerinin umutlarına sırtınızı döndünüz. Siz değişim umutlarını elinizin tersiyle ittiniz. Hayal kırıklığı yaratıyorsunuz. Keşke böyle yapmasaydınız” dedi.


Zafer Partisi gündem Mansur Yavaş son dakika