Üniversite Hastanesine Onkoloji Bölümü Açılıyor!

TAKİP ET

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Oğur Karhan ile görüşmelerinin tamamlandığını belirterek müjdeli haberi paylaştı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Oğur Karhan ile görüşmelerinin tamamlandığını belirterek müjdeyi sosyal medyadan paylaştı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Harran Üniversitesi Hastanesinde onkoloji bölümünün açılacağını duyurdu. Rektör Prof. Güllüoğlu, kapalı olan bölümlerin açılmaya devam edeceğini belirterek paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şehrime verdiğim en güzel haberlerden üçüncüsü olarak onkoloji bölümümüz açılıyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Oğur Karhan Hocamız ile görüşmelerimiz tamamlandı. Kadromuzda görevine başlayacak, hayırlı olsun. Hastanemizi güçlendirmeye ve kapalı olan bölümlerimizi açmaya devam edeceğiz.”

Rektörlük görevine hızlı başlayan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, göreve geldiği günden itibaren şehre yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor.

Üniversite Hastanesine Onkoloji Bölümü Açılıyor! Mehmet Tahir Güllüoğlu Urfa sağlık haberleri Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri