Ünlü Araba Markası Türkiye Pazarına Giriyor! Sıfır Km Otomobil 250 Bin TL...

TAKİP ET

Çin'in büyük otomobil markalarından biri Changan, Türkiye'de satışa başlayacak. En düşük fiyatı ile Türkiye'deki vatandaşlar tarafından çok büyük ilgi görecek gibi duruyor. İşte tüm detaylar…

Çin'in önemli araba markalarından biri olan Changan, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Changan'ın sıfır kilometre arabalarını 250 bin TL'den satışa koyacak olması ise şimdiden dikkatleri üzerine çekti.

 

ÇİN'İN YENİ OTOMOBİL MARKASI TÜRKİYE'YE GELİYOR
Türkiye'deki ekonomik koşullar gözönünde bulundurulduğunda mevcut koşullarda 200 bin TL’nin altında araç bulmak artık çok imkansız hale geldi. Çin'in araba markası olan Changan’ın Türkiye’ye getireceği modele yönelik olarak indirim kampanyaları ise serinletici bir etki yarattı. Türkiye’ye gelecek olan Changan 2023 model ve modellerin satışa çıkacağı güncel liste yayınlandı. Türkiye’de bulunan otomobil piyasalarında Çinli birçok marka yer almaya başladı. Changan 2023 markası da bunlardan biri olacak. Yeni model arabanın da 250 Bin TL’ye satışa çıkacağını duyurdular. Peki bu araba ne zaman Türkiye’de satışa çıkacak büyük merak konusu oldu. Avrupa otomobil piyasasında önemli bir isim haline gelen Changan, Çin’in en büyük markaları arasında yerini aldı.

CHANGAN 250 BİN TL'YE SIFIR ARABA TEMİN EDECEK
Çin’in dev otomobil markaları arasında yerini alan Changan, sıfır kilometre arabalarını 250 bin TL'den Türkiye pazarına sokacak. Teknolojik tasarımı ve üstün özellikleri sayesinde Avrupa otomobil piyasasında adından söz ettiren modeller ile Türkiye’ye giriş yapacak olan otomobil ise Türkiye’de yaşayan birçok vatandaşın araba hayalini de gerçekleştirmiş olacak. Uygun fiyatla satılacak olan bu araba modelinin ne zaman Türkiye de satışa gireceği ise henüz belli değil.

Changan Çin araba otomobil gündem