Ünlü Fenomenin Kardeşlerinden Duygulandıran Paylaşım!

TAKİP ET

Çektiği yemek videoları ile gönüllere taht kuran ve Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın kardeşi sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir paylaşım yaptı.


6 Şubat tarihinde 84 milyon insanın yüreğini yakan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 42 binin üzerinde insanın hayatına kaybetti. yaptığı yemek videoları ile insanların gönlüne taht kuran 20 yaşındaki Taha Duymaz da hayatını kaybeden arasındaydı.


GÜNLERCE ENKAZ ALTINDA KALDI!
Depremlerden en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Hatay’da halasının evinde kardeşi ile depreme yakalanan duymaz günlerce enkaz altında kaldı. Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcı Duymaz’ın kurtarılması için çağrıda bulundu. Yapılan çalışmalar sonrasında Duymaz’ın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.
 


“ALLAH’IM KİMSEYE BU ACIYI YAŞATMASIN”
Duymaz’ın vefat etmesinin ardından kardeşi sosyal medya hesabı üzerinden çocukluk fotoğrafını paylaştı. Yürekleri dağlayan fotoğraf sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. Taha Duymaz’ın ablası ise Duymaz'dan geri kalan telefonu paylaşarak, "Dilerim Allah'tan Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın" notunu düştü.

Deprem fenomen son dakika gündem