Ünlü Futbolcular, Depremzedeler İçin Seferber!

TAKİP ET

Yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Türkiye'deki yerli ve yabancı dünyaca ünlü futbolcular yardım çalışmalarına katılarak, destek oluyor.

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 10 ilde etkili olan ve binlerce canımızı kaybettiğimiz depremde, vatandaşlar deprem bölgelerine yardım göndermek için seferber oldu. Türkiye’de top koşturan yerli ve yabancı futbolcular da yaptıkları yardımların yanı sıra, kulüplerinin stadyumlarında toplanan yardımların paketlenmesinde ve araçlara yükklenmesinde yardım ediyor. 

Galatasaraylı yıldız Dries Mertens eşi ile birlikte, Nef Stadyumu’nda depremzedeler için toplanan yardımların paketlenmesinde ve yüklenmesine yardım etti.

Başakşehir’in dünya yıldızı futbolcusu Mesut Özil ve Stefano Okaka da stadyumda toplanan yardımların paketlenmesinde çalıştı.  

Ve daha sayamadığımız nice futbolcu maddi yardımların yanı sıra, kulüpleri tarafından depremzedelere bağışlanmak üzere hazırlanan yardımların paketlenmesinde ve tırlara yüklenmesinde yardımcı oluyor. 

 

Spor Deprem Mertens Mesut Özil yardım