Ünlü Oyuncu Siyasete Girdiğini Duyurdu!

TAKİP ET

Onlarca dizide yer alan ünlü Oyuncu ve Yönetmen Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisine (TİP) katıldığını duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, babası ve kardeşinin depremzedeler için yaptığı çalışmaları paylaşan ünlü Oyuncu Onur Saylak, daha sonrasında sosyal medya hesabından Türkiye İşçi Partisine üye olduğunu duyurdu. Saylak, TİP’e katıldığını, “Sen de gel... TİP" paylaşımıyla duyurdu. 

BARIŞ ATAY'DAN İLK YORUM
TİP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay da Onur Saylak’ın TİP’e katılmasını kutlayarak,  "Hoşgeldin kardeşim" yorumunda bulundu.


ONUR SAYLAK KİMDİR?
12 Eylül 1977 yılında Ankara'da dünyaya gelen Arif Onur Saylak, üniversiteyi Orta Doğu Teknik Üniversitesinin Fizik bölümünde okumuştur. Ünlü oyuncu ve yönetmen, daha sonrasında ODTÜ'den ayrılarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne giriş yapmıştır. Ankara Üniversitesi'nin tiyatro etkinliklerine katılarak tiyatroya giriş yapan Saylak, Ankara Üniversitesi'nden ayrılarak Bilkent Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümüne giriş yaptı. Burada girdiği sınavda başarılı olan Saylak, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı. Aynı zamanda TED Koleji tiyatro yönetmeni oldu.

2015 yılında Altın Portakal Ulusal Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne aday olarak layık görülmüş, Altın Portakal Uluslararası Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne de aday olmuştur.


 

Onur Saylak Türkiye İşçi Partisi TİP gündem deprem