Ünlü Şarkıcı Murat Boz İsyan Etti!

TAKİP ET

6 Şubat tarihinde 11 ili etkisi altına alan Kahramanmaraş depreminin ardından depremzedelerin yardımına koşan şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile fırsatçı ev sahiplerine ve bölgeye gönüllü gelen insanları işten çıkaran şirket ve kuruluşlara tepki gösterdi.

Kahramanmaraş depremi ile 11 il büyük yıkıma uğradı. Milyonlarca insanı etkileyen deprem sonrası siyasetçiler, sanatçılar, STK’lar, vatandaşlar deprem bölgesine akın ederek, depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük çaba sarf ediyor. Ancak bazı deprem fırsatçısı ev sahipleri kiralara yaptıkları fahiş zamlarla vatandaşı isyan ettirdi. Ayrıca depremzedelere yardım etmek için bölgeye gönüllü giden insanların da işten çıkarılması söz konusu oldu.

Yaşanan bunca olayın ardından ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile fırsatçı ev sahiplerine ve bölgeye gönüllü gelen insanları işten şirket ve kuruluşlara tepki gösterdi. Boz yaptığı paylaşımda, “Depremi fırsat bilip kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar... Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır." dedi.

 

Murat Boz gündem deprem son dakika