Urfa Altın Fiyatları (25 Nisan 2023)

TAKİP ET

Şanlıurfa altın fiyatları bugün nasıl? Altın fiyatları yükseldi mi? Urfa'da çeyrek altın fiyatı ve gram altın fiyatı ne kadar? İşte Urfa altın fiyatlarına dair tüm cevaplar.

Altın fiyatları Şanlıurfa’da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Son günler kar satışlarıyla birlikte düşüşe geçen altın, bugüne yükselişle başladı. Ons altın bugün bin 996 liradan el değiştiriyor. Peki, Urfa çeyrek altın fiyatı ve gram altın fiyatı ne kadar? Şanlıurfa’da bilezik fiyatları arttı mı? İşte cevapları.

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATLARI

Şanlıurfa gram altın fiyatı güne bin 244 lirayla başladı. Özellikle düğünlerin gözdesi olan gram altın, küçük yatırımcılar tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Düğünlerin gözdesi çeyrek altın da bugüne yükselişle başladı. Şanlıurfa çeyrek altın fiyatı bugün 2 bin 261 lira olarak belirlenmiş durumda. 

ŞANLIURFA YARIM ALTIN FİYATLARI

Şanlıurfa yarım altın fiyatı haftaya kayıpla başlasa da bugün yükselenler arasında yer alıyor. Yarım altın Urfa’da bugün 4 bin 494 liradan satışa sunuluyor. 

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATLARI

Şanlıurfa tam altın fiyatı bugün 8 bin 806 liradan satışa sunuluyor. Özellikle küçük yatırımcılar tarafından çokça tercih edilen tam altın, güne yükselişle başlayanlardan.

ŞANLIURFA BİLEZİK FİYATLARI

Şanlıurfa altın bilezik fiyatları bugüne yükselişle başlayanlar arasında yer alıyor. 22 ayar bilezik Şanlıurfa fiyatı bin 255 liradan güne başladı. 

Urfa’da 14 ayar altın fiyatı 898 lira, 18 ayar altın fiyatı 909 lira ve 22 ayar altın fiyatı ise bin 310 lira olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI

Şanlıurfa’da cumhuriyet altını bugün 8 bin 954 liradan işlem görüyor. Cumhuriyet altının alış fiyatı ise 8 bin 821 lira. Reşat altını 8bin 986 liradan satılırken, Ata altını ise 9 bin 130 liradan işlem görüyor.

Külçe altın bugün 65 bin 800 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları ilden ile, ilçeden ilçeye hatta kuyumcudan kuyumcuya değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple uzmanlar altın alışverişi yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapılması gerektiğini belirtiyor. Yukarıda verdiğimiz rakamlar Urfa’nın ilçelerinde, kent merkezinde kuyumcular arasında bazı farklılıklar gösterebilir. Bu sebeple Şanlıurfa canlı altın fiyatlarının sürekli olarak takip edilmesi ve iyi bir araştırma yapılması gerekiyor.
 

Şanlıurfa altın fiyatı Urfa altın fiyatları