Urfa Altın Fiyatları (27 Nisan 2023)

TAKİP ET

Kar satışları yapıldığı dönemde düşüş yaşayan altın fiyatları, iki gündür yükselişine devam ediyor. Altın bugüne de yükselişle başladı. Peki, Şanlıurfa altın fiyatları bugün nasıl? İşte yanıtı.

Türk lirasında yaşanan değer kayıpları ile birlikte birçok küçük yatırımcı altını tercih etmişti. Altın fiyatları ise dalgalı da olsa son aylarda sürekli olarak artıyor. Bir yandan seçim ekonomisi, diğer yandan düğün mevsiminin açılması altında hareketlilik yaşanmasına neden oluyor. Peki altın fiyatları Urfa kent merkezinde nasıl? İşte bugün Urfa altın fiyatları.

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATI

Gram altın Şanlıurfa’da vatandaşlar tarafından bugün 1,248,51 liradan satın alınabiliyor. Gram altının satış fiyatı ise 1,248,38 olarak belirlenmiş durumda. 

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATI

Özellikle düğünlerin vazgeçilmez takılarından biri de çeyrek altın. Çeyrek altın Şanlıurfa fiyatı bugün 2 bin 296 liradan güne başladı. Çeyrek altının alış fiyatı ise 2 bin 238 lira bandında seyrediyor.

ŞANLIURFA YARIM ALTIN FİYATI

Yarım altın Şanlıurfa’da bugün 4 bin 558 liradan satışa çıktı. Yarım altının Urfa kuyumcuları için akış fiyatı ise 4 bin 463 lira olarak belirlendi.

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATI

Tam altın Şanlıurfa kent merkezinde kuyumcular tarafından 8 bin 918 liradan satışa çıkıyor. Tam altının alış fiyatı ise 8 bin 743 lira olarak belirlendi.

ŞANLIURFA BİLEZİK FİYATI

22 ayar bilezik Şanlıurfa kent merkezinde bin 262 liradan satışa çıktı. Bugün bileziğin alış fiyatı ise bin 241 olarak belirlendi.

ŞANLIURFA 14 AYAR ALTIN FİYAT

14 ayar altının gramı bugün 904 liradan satışa çıkıyor. 18 ayar altının gramı 911, 22 ayar altının fiyatı ise bin 319 lira bandında seyrediyor.

DİĞER ALTIN FİYATLARI URFA’DA NASIL?

Altının ons fiyatı bugün iki bin lira bandında seyrediyor. Külçe altın ise 66 bin 750 dolar bandından alıcı buluyor. 

Cumhuriyet altın fiyatı Şanlıurfa’da bugün 9 bin 38 lira bandında. Reşat altını 9 bin 70, Ata altını ise 9 bin 246 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatları ilçeden ilçeye, kar marjına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor.

Urfa çeyrek altın fiyatı Urfa gram altın fiyatı