Urfa Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? (20 Nisan 2023)

TAKİP ET

Altın fiyatları bugüne yükselişle başladı. Özelikle küçük yatırımcılar tarafından çok tercih edilen altın fiyatları Şanlıurfa kuyumcularında ne kadar? Şanlıurfa gram altın fiyatları arttı mı? Çeyrek altının satış fiyatı ne kadar? İşte cevaplar.

Türk lirasında yaşanan değer kayıplarıyla birlikte, altın küçük yatırımcıların da ilgi odağı olmuş durumda. Bunun yanı sıra bahar aylarının gelmesiyle birlikte, düğünlerin sayısı da artmaya başladı. Düğün mevsimi her yıl altın satışlarında ve fiyatlarında hareketliliği de beraberinde getiriyor. Bunun yanı sıra altın fiyatlarını etkileyen birçok farklı faktör de bulunuyor.

Altın piyasası bugüne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1999 liradan işlem görüyor. Külçe altın ise 65 bin 400 dolar bandında alıcı buluyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI ŞANLIURFA

Gram altın geçtiğimiz hafta kırılan rekorun ardından dalgalı da olsa yükselişine devam ediyor. Bugün gram altın fiyatı Urfa için bin 247,52 lira olarak belirlenmiş durumda. Gram altının alış fiyatı ise bin 247,33 TL.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI ŞANLIURFA

Şanlıurfa çeyrek altın fiyatı güne 2 bin 252 liradan başladı. Hem küçük yatırımcıların hem de düğünde takı takmak isteyenlerin gözdesi olan çeyrek altın 2 bin 194 liradan alıcı buluyor.

ŞANLIURFA CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI

Özellikle küçük yatırımcıların yöneldiği yarım ve tam altın da yükseliş devam ediyor. Bugün Urfa yarım altın fiyatı 4 bin 490 lira. Yarım altın 4 bin 389 liradan alıcı buluyor. Tam altının fiyatı ise 8 bin 789 lira olarak belirlenmiş durumda.

Cumhuriyet altını fiyatı Urfa’da 8 bin 946 lira bandında seyrediyor. Reşat altını ise 8 bin 978 liradan satışa sunuluyor. Kulplu Reşat altın ise 8 bin 981 lira olarak güne başladı. Ata altını ise 9 bin 113 lira bandında alıcı buluyor.

ŞANLIURFA BİLEZİK FİYATLARI

Düğünlerin başlamasıyla birlikte en çok merak edilen sorulardan biri de “bilezik fiyatları Şanlıurfa’da ne kadar?” sorusu olmaya devam ediyor. Bugün Urfa’da 14 ayar altın 899 liradan, 18 ayar altın 910 liradan, 22 ayar altın ise 1312 liradan alıcı buluyor. 22 ayar bilezik Şanlıurfa’da 1264 liradan alıcı buluyor. 

Altın fiyatı Urfa’da kuyumculara bağlı olarak bazı değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple özellikle yüklü miktarda yatırım yapmayı düşünenlerin iyi bir araştırma yapması gerekiyor. Bankadan alınan altınlar ise kuyumculara göre daha düşük fiyatlara sahip olabiliyor. 

Altın fiyatları Şanlıurfa Altın fiyatları Urfa