Urfa'da Marangozlar ve Mobilyacılar Tek Çatı Altında Toplandı Tapuları Verildi

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığı Marangozlar ve Mobilyacılar Kooperatifi'nde açılış ve tapu dağıtım merasimi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığı Marangozlar ve Mobilyacılar Kooperatifi’nde açılış ve tapu dağıtım merasimi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün meslek gruplarını tek çatı altında toplamak amacıyla alt ve üst yapı çalışmalarının bir an önce bitirilmesi talimatını verdiği Marangozlar ve Mobilyacılar Kooperatifi’nde açılış ve tapu dağıtım heyecanı yaşandı.

Programda Konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da istihdamı artıracak projelere yönelik çalışmaların devam edeceğini aktardı.

Şanlıurfa Esnaf Ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay: “Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlarımızın kooperatifleşme yönünde, Evren Sanayi sitesinden sonra ikinci olarak iskânı alınmış olan bir kooperatif olarak burada açılış yapıyoruz. Belediye Başkanlarımızın sayesinde kooperatifleşmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan: “Meslektaşlarımızın özellikle ihtisas sanayi sitelerine kavuşturulmasını çok önemsiyoruz, bunun en güzel örneğini ise Şanlıurfa’da görmenin kıvancı içerisinde bu mutluluğu paylaşıyoruz. Her şeyden önce ihtisas sanayi sitesi dediğimiz zaman olaya vizyon olarak bakmak lazım, misyon olarak bakmak lazım ve birde bölgesel, coğrafi konum olarak bakmak lazım, Şanlıurfa ve Gaziantep’in arası 130 Km, Cizre ile 200-300 Km, orta doğuya açılan kapının ilk basamaklarından biri Şanlıurfa oluyor, Gaziantep’in önünde Şanlıurfa oluyor, meslek olarak eğer kendimizi geliştirirsek, eğer kendimizi geleceğe yönelik hazırlık içerisinde gayretli bir çalışmaya mahkum ederseniz oradan açılan kapı ilk defa size açılacaktır. Ben başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

marangozlar ve mobilyacılar urfa