Urfa'daki Sokak Köpekleri Öğrenciyi Yaraladı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da eve gitmek için durakta bekleyen üniversite öğrencisi sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak birçok yerinden yaralandı.

Şanlıurfa’da eve gitmek için durakta bekleyen üniversite öğrencisi sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak vücıunun çeşitli bölgelerinden yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’nde yer alan toplama merkezi duraklarında yaşandı. İddiaya göre, üniversite öğrencisi Bünyamin Sağlam (20) eve gitmek için durağa geldiği sırada sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Sırtından, kolundan, kalçasından ve baldırından yaralanan Sağlam, vatandaşların müdahalesiyle köpeklerin elinden güçlükle kurtarıldı. 

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Bünyamin Sağlam, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırı anını anlatan Sağlam, o korku anlarını şöyle anlattı: "Okuldan çıkmıştım. Eve gitmek için durağa geldim. Yalnız olduğum için köpekler beni gördü ve üstüme saldırmaya başladı. Ben bu sırada yere düştüm. Köpekler beni ısırmaya başladı. Çok korktum. Beni görenlerin yardımıyla köpekler kaçtı.”
 

Urfa’daki Sokak Köpekleri Öğrenciyi Yaraladı Şanlıurfa haberleri son dakika Urfa haberleri