URFA GIDACILAR SİTESİNDE ELEKTRİKLER YOK! ÇÖZÜM DE YOK!

TAKİP ET

DEDAŞ Şanlıurfa'da gündemin ilk sırasında yer almaya devam ediyor.

Şanlıurfa'da, Kurban Bayramı'nda da bir çok mahalle, köy ve ilçelerden elektrik kesintisi şikayetleri gelmeye devam ediyor.

ARAMADIĞIM SİYASETÇİ, KURUM YETKİLİSİ KALMADI ÇÖZÜM BULUNAMADI

Bugün de Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Kooperatifi Başkanı Kureyşi Çelik, DEDAŞ’tan dert yandı. Gıdacılar Sitesinde 2 gündür elektriklerin kesik olduğunu hatırlatan Kureyşi Çelik, aramadığı siyasetçi, kurum yetkilisi kalmadığını ancak yine de soruna çözüm bulamadığını söyledi. 

BÖYLE GİDERSE 5 GÜN DAHA ELEKTRİKLERİMİZ OLMAYACAK!

Kureyşi Çelik yaptığı açıklamada; “Urfa’mızın üretimde can damarı olan Gıdacılar Sitesinde 2 gündür elektrikler yok. Aramadığım kurum yetkilileri, siyasetçi lalmadı. Ne yazık ki çözüm bulunamadı. Böyle giderse pazartesiye kadar elektriklerimiz olmayacak, üretilen ürünlerimiz bozulacak.” ifadelerini kullandı.

DEDAŞ SORUNU İÇİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ CEVHERİ NE DEMİŞTİ?

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri “Ben 5,5 yıldır milletvekiliyim. Bizim birinci gündemiz DEDAŞ. İkinci gündemiz işsizlik. DEDAŞ İşsizliğin önüne geçti. 2 Milyonluk şehirde DEDAŞ bizim birinci gündemimizi oluşturuyor.” demişti.

İki dönemdir AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği yapan Mehmet Ali Cevheri, GTV’de Müslüp Çap’ın programında, bu durumun kabuledilebilir bir tarafı olmadığını belirtmiş ve  “Biz bu DEDAŞ’ın yüzünden milletvekilliğimizden bile bir şey anlamadık.”ifadelerini kullanmıştı.

 

kynk: urfadasin

dedaş şanlıurfa’da