Urfalı Gençlere Yeni Bir Tesis Daha

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye'de yapılan ve çerisinde birçok sosyal donatı alanı bulunan Osmanlı Spor Kompleksi tamamlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye’de yapılan ve çerisinde birçok sosyal donatı alanı bulunan Osmanlı Spor Kompleksi tamamlandı.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da gençlerin sportif aktivitelerle zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Eyyübiye Osmanlı Mahallesi’ndeki Osmanlı Spor Kompleksi tamamlandı. Tesis; spor salonu, soyunma odaları, mescit, dart odası, bilgisayar odası, masa tenisi odası, satranç odası ile idari hizmet odalarının yer aldığı iki kattan oluşuyor.

Eyyübiye ilçesine kazandırılan kompleks ile birlikte gençler, sportif aktivitelerle buluşacak. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı Osmanlı Spor Kompleksinin iç tefrişatında sona gelindi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Osmanlı Spor Kompleksi en kısa zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Urfalı Gençlere Yeni Bir Tesis Daha Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül Eyyübiye Osmanlı Spor Kompleksi Şanlıurfaspor