"Üzgünüz, Kızgınız Ama Kentlerin Tamamını Ayağa Kaldırmaya Kararlıyız"

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'da deprem bölgesini ziyaret edip açıklamalarda bulundu. CHP Lideri yaptığı açıklamada "Televizyonlara yansıyan görüntü ve verilen haberle göre sahada karşılaştığımız tablo çok farklı, insanlar feryat halinde." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'da deprem bölgesini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. CHP Lideri yaptığı açıklamada televizyonlara yansıyan görüntüler ve verilen haberle sahada karşılaştıkları tablonun çok farklı olduğunu belirtti. Bölgedeki vatandaşların feryat halinde olduğunu ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Devletin bürokratları çalışmak istiyor ama önlerine engeller koyuluyor, bu da devletin rahat nefes almasını engelliyor." dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Hepimiz üzgünüz, kızgınız. Sorunu el birliğiyle çözmek istiyoruz ama sorunu çözmek isteyenlerin önüne engel koyulmamsı lazım. Kentlerin tamamını ayağa kaldırmaya kararlıyız. Söylenecek çok şey var ama onların tamamını yeri zamanı geldiğinde konuşacağız. Üzgünüz, kızgınız ama bir şekliyle bu sorunu çözmeye kararlıyız."