Vali Ayhan: İyi olan Şanlıurfaspor kazansın

TAKİP ET

Son Valiler Kararnamesi ile Sivas'tan Şanlıurfa'ya atanan Vali Salih Ayhan'ın, Şanlıurfaspor'un Sivas Belediyespor ile karşılaşacağı müsabakada hangi takımı destekleyeceği merak ediliyordu. Vali Ayhan, rengini belli etti.

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta 2. hafta müsabakalarında Şanlıurfaspor deplasmanda bugün Sivas Belediyespor’un konuğu olacak.

Son Valiler Kararnamesi ile Sivas'tan Şanlıurfa’ya atanan Vali Salih Ayhan’ın, Şanlıurfaspor’un Sivas Belediyespor ile oynayacağı müsabakada hangi takımı tutacağı merak ediliyordu. Vali Ayhan, müsabaka öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hangi takımı desteklediğini açıkladı.

Ayhan, “Her iki takıma da başarılar diliyorum. İyi olan Şanlıurfaspor kazansın” diyerek, Şanlıurfaspor destekleyeceğini kaydettiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şehrimizin takımı Şanlıurfaspor’umuz, gönül bağımız olan Sivas’ın misafiri bugün… Şanlıurfaspor ve Sivas Belediyespor, 2. Lig karşılaşmasında karşı karşı geliyor. Her iki takıma da başarılar diliyorum. İyi olan Şanlıurfaspor kazansın”.

 

BİHA

 

Şanlıurfaspor