Vali Ayhan, Karaköprü'deki muhtarlarla bir araya geldi

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Karaköprü ziyareti kapsamında muhtarlarla buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Programa Vali Ayhan’ın yanı sıra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katılım gösterdi.

Programda Vali Ayhan muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlerken, not alıp mümkün olan çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Ayhan  muhtarların yerel yönetimlerde değerli bir görevleri olduğunu ifade ederken, muhtarlarla her fırsatta bir araya gelip istişare etmenin önemli olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli ise “Biz Karaköprü’ye hizmet ederken her zaman muhtarlarımız bize en önemli yol gösteren oluyor. Çünkü mahallelerini ve sorunlarını en iyi onlar biliyor. Biz de onların talepleri doğrultusunda mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bu anlamda destekleri için değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantının ardından Vali Ayhan, Başkan Baydilli ve protokol üyeleri mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BİHA

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan