Vali Erin'den Resulayn ve şehit ailesi ziyareti

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ramazan ayı münasebetiyle Resulayn'da hizmet vermeye başlayan aşevleri ve fırını ziyaret etti. Daha sonra Şanlıurfa'ya geçen Vali Erin, şehit ailesinin iftar sofrasına misafir oldu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Resulayn’daki ziyaretlerine Mahalli Meclisi ile başladı. Erin, ilçeye bağlı Telhalef beldesinde yapımı devam eden altyapı ve enerji çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Erin, AFAD koordinasyonunda Ribat İnsani Yardım Derneği’nin organize ettiği Ramazan ayı boyunca 7 bin kişiye sıcak yemek vermeye başlayan aşevi ile günlük 1000 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştiren Zemzem (Rahmet) Derneği aşevlerini ziyaret etti. Aşevlerindeki yemek üretim aşamaları, yemek dağıtılan aile sayısı gibi konularda yetkililerden bilgi alan Vali Erin, hayır sahiplerine teşekkür etti.

İFTARDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE MİSAFİR OLDU

Vali Erin, Resulasyn’daki ziyaretlerinin ardından 2017 yılında Bitlis’in Tatvan ilçesinde şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Ateş’in ailesiyle iftar sofrasında buluştu.

Şehit Uzman onbaşı Halil Ateş’in babası Celal Ateş ve aile üyeleriyle bir sofraya oturan Vali Erin, buldukları her fırsatta şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Rabbim şehit ailelerimizin yuvalarına huzur, sofralarına bereket versin. Tüm şehit ailelerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Şehit Halil Ateş’in ailesiyle iftarın ardından, 1993 yılında Diyarbakır’da vatani görevini yaparken gazi olan Mahmut Yüksel Güç’ü evinde ziyaret eden Vali Erin, burada da gazinin ailesiyle sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar diledi. Vali Erin’e ziyaretlerinde, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Gönüllü de eşlik etti.

 

BİHA

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin