Vatandaşlar, Buz Gibi Havada Parkta Sabahladı!

TAKİP ET

Yaşanan deprem felaketi ile binlerce insan hayatını kaybederken, vatandaşlar da hasar gören binaları terk ediyor. Şanlıurfa'da da depremden etkilenen vatandaşlar, iki gündür soğuk kış şartlarına rağmen parktaki kamelyada ateş yakarak hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetindeki depremin bilançosu gün geçtikçe ağırlaşıyor. Şanlıurfa ve ilçelerinde yıkılan binaların enkazlarında çalışmalar ise devam ediyor. Türkiye’yi sarsan depremde vatandaşlar çaresiz, uzanacak yardım elini beklerken, Şanlıurfa’da evleri yıkılan, hasar gören vatandaşlar ya kendi araçlarında, ya da parklardaki kamelyalarda ateş yakarak hayata tutunmaya çalışıyor. 

 

Depremden etkilenen ve çok sayıda kişinin can verdiği sarsıntının adreslerinden biri olan Şanlıurfa’da depremden etkilenen vatandaşlar, Yeşildirek Mahallesi’ndeki Ulubatlı Hasan Camii yanındaki parkta bulunan kamelyada ateş yakarak sabahlıyor. Soğuk kış şartlarına rağmen 2 gündür parkta hayata tutunmaya çalışan vatandaşlar, uzanacak yardım elini bekliyorlar.  

DEPREM ŞANLIURFA DEPREM URFA ŞANLIURFA YEŞİLDİREK MAHALLESİ