VEKİL KAÇAR'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut KAÇAR, 24 Haziran seçimlerinde aday olmamasına rağmen Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını bir aday gibi sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut KAÇAR, 24 Haziran seçimlerinde aday olmamasına rağmen Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını bir aday gibi sürdürüyor.

Aday tanıtım toplantısına katılıp birlik ve beraberlik mesajı veren KAÇAR, ardından Haliliye ilçesi kırsal mahallelerindeki Muhtar ve kanaat önderleri ile sahur programı yaptı.

Milletvekili Mahmut KAÇAR’ın ev sahipliğinde yapılan sahur programında konuşan KAÇAR “7 yıl boyunca bizi destekleyen, Mecliste temsil yetkisi veren tüm Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyorum. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa güçlü Türkiye için liderimiz Recep Tayyip Erdoğana, Ak Partimize ve davamıza sahip çıkarak ve gereken desteği verecektir. Gün davaya sahip çıkma, tüm Mazlum milletlerin ve İslam aleminin umudu olan harekete sahip çıkma günüdür” dedi.

Toplantıya Haliliye kırsal mahallelerinden bir çok kanaat önderi, aile büyükleri, muhtarların yanı sıra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Haliliye AK Parti ilçe başkanı Mehmet Canpolat’da katıldı.